Välkommen till Träskkulla Ekobeef!
Ända sedan 1790 har det funnits nötkreatur på vår släktgård som är belägen i Lövö i Pedersöre. I dag är det Tomas och Pia Nyström som driver gården på ekologiska grunder. Vi betjänar både privatkunder och restauranger och vill erbjuda kvalitetskött från kossor som hunnit dofta på blommorna. En tydlig trend de senaste åren har varit att allt fler uppskattar riktigt bra matråvaror. Och det är precis det vi vill erbjuda.
För privatkunder
Vår grundidé är enkel. Vi producerar och säljer lokalproducerat ekologiskt beteskött av nöt. Vi använder inte hormoner, bekämpningsmedel eller konstgödsel i vår produktion. När du beställer av oss får du leveransen direkt hem till dej.
Vi erbjuder några olika standardlådor som du kan bekanta dej med nedan. Dessutom kan du beställa olika styckningsdetaljer enligt önskemål.
Nästa leverans av vårt kött blir fredagen den 16.5.2025.
Hel låda
✔ Totalt cirka 22 kg.
✔ Cirka 65 % består av maletkött i 500-600 g vakuumdynor.
✔ Resterande 35 % värdebitar är filéer och stekar.
✔ Pris: cirka 375€ (kg-pris: 16,90€)
Halv låda
✔ Totalt cirka 11 kg.
✔ Cirka 65 % består av maletkött i 500-600 g vakuumdynor.
✔ Resterande 35 % värdebitar är filéer och stekar.
✔ Pris cirka 200€ (kg-pris: 17,90€)
Lilla lådan
✔ Utmärkt “prova-på-alternativ”
✔ Totalt cirka 5 kg.
✔ Cirka 50% består av malet kött i 500-600 g vakuumdynor.
✔ Resten är utvalda värdebitar.
✔ Pris cirka 100€ (pris per kg 19.90€)
Maletköttlåda
✔ Mängd enligt önskemål
(minimängd 10 kg)
✔ Kg-pris: 15,50€
✔ Fetthalt 15%
För restauranger
Vi levererar ekologiskt, närproducerat kött till många restauranger runt om i Österbotten. För våra våra kunder är kvaliteten på råvaran a och o. Vi kan dessutom leverera kvalitetskött i större volymer med flexibla logistiklösningar och leveranstider.
På Restaurang Hejm använder vi Träskkulla Ekobeef till allt vårt nötkött. Det är viktigt för oss att veta köttets ursprung och kunna förmedla det till kunden. Därtill har Träskkulla väldigt bra service.
Mattias Åhman, Restaurang Hejm, Vasa
På Stadshotellet i Jakobstad har vi använt Träskkulla Ekobeefs kött i många år och varit väldigt nöjda med kvaliteten. Och också våra kunder har uppskattat det.
Patrik Ingers, Stadshotellet Jakobstad